elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament estalvia més de 100.000 euros al reduir en un 77% les impressions en paper

L'Ajuntament estalvia més de 100.000 euros al reduir en un 77% les impressions en paper

  L'Ajuntament de Paterna ha reduït en més d'un 77% el nombre d'impressions en paper des de 2011, passant de les 103.731 còpies que es realitzaven anualment, a les 23.536 de l'últim any.
  Les dades han sigut facilitats per la regidora de Modernització i Tecnologies de la Informació, Eva Pérez, que també ha destacat que "aquest descens en el consum de paper es tradueix en un estalvi de més 106.526 euros en les arques municipals".

  Un dels majors descensos s'ha produït en les impressions en color que en el 2011 eren més de 53.974 i en l'últim any amb prou faenes han arribat a les 6.200, la qual cosa ha significat un descens del 88%. Quant a les impressions en blanc i negre, aquestes també han descendit, especialment en els últims anys, fins a en un 65%, arribant a les 17.328 anuals.

  A més, tal com ha explicat la regidora Pérez, "des de l'arribada a l'Ajuntament de l'actual equip de govern en el 2015, hem aconseguit reduir fins a en un 35% el nombre total d'impressions, aconseguint la xifra més baixa de l'última dècada".

  A la reducció del nombre d'impressions se sumen altres accions dutes a terme des de la regidoria de Modernització i Tecnologies de la Informació com la digitalització de la documentació en els tràmits administratius o la implantació de l'administració electrònica.

  "Totes aquestes accions tenen com a objectiu aconseguir una administració sense paper basada en un funcionament íntegrament electrònic" ha afirmat la regidora, que ha afegit que "a més d'estalviar costos, la modernització de l'administració permet millorar l'atenció i servei al ciutadà, afavorint la transparència en la gestió interna del Govern".

  Pujar