elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament destina 25.000 euros per a subvencionar activitats del comerç local

L'Ajuntament destina 25.000 euros per a subvencionar activitats del comerç local

  L'Ajuntament de Paterna ha destinat un total de 25.000 euros en subvencions dirigides a les associacions de comerç de la localitat.

  "Es tracta d'unes ajudes que tenen com a objectiu incentivar l'associacionisme dins del comerç local, entés com a element clau en la dinamització i promoció dels negocis minoristes establits en el nostre municipi" ha assenyalat la regidora de Comerç, Eva Pérez.

  Per a això, de les ajudes concedides, 15.000 euros es destinaran a sufragar els costos derivats d'activitats de promoció comercial, mentre que 6.000 euros s'assignaran a programes formatius en l'àmbit del comerç i 4.000 euros a la promoció de l'associacionisme.

  Les associacions beneficiàries, són associacions de comerciants legalment constituïdes i amb seu en el municipi, i els membres del qual desenvolupen la seua activitat comercial a Paterna.

  Finalment, la regidora Pérez ha destacat que "aquestes ajudes suposen un reconeixement del nostre comerç local i un exemple del compromís de l'equip de govern per l'associacionisme com a eina per a crear sinergies i facilitar la promoció dels negocis de Paterna".

  Pujar