elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Intercomparsas Paterna celebra el seu tradicional Nit de Gala

Intercomparsas Paterna celebra el seu tradicional Nit de Gala

  Centenars de comparsers i comparseres es van donar cita divendres passat per a gaudir de la gala anual de la Federació Intercomparsas de Paterna, que enguany va estar ambientada en les últimes dècades.

  Durant l'esdeveniment, al que també va assistir l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de membres de la corporació municipal, es va donar a conèixer el cartell guanyador de les pròximes Festes de Moros i Cristians, obra de l'artista Vicent Ramón Pascual.

  També es van lliurar els premis a les desfilades de les Festes de Moros i Cristians de l'any anterior que enguany van ser a parar a la comparsa Zíngara pel bàndol Cristiano i Yuballa pel bàndol Moro. A més es va reconèixer a Manoli Gúzman de Zíngara com a millor Cap Cristiano i a Mª Ángeles Salvador de Raxida com a millor Cap Moro, així com a Kalinca de Zíngara com a millor Esquadra Cristiana i a la Negra de Raxida, com a millor Esquadra Mora del 2017.

  El primer edil va aprofitar el seu discurs durant la gala per a desitjar unes bones festes a les 24 comparses que existeixen en el municipi, reconeixent que "sou el garant que la tradició de la festa de Moros i Cristians seguisca mantenint-se com un dels grans atractius de les Festes Majors de la nostra Vila".

  Finalment, també es van lliurar les insígnies a tots aquells comparsers i comparseres que porten més de 10, 20 i 30 anys participant en la festa i va tenir lloc un emotiu record per als comparsers difunts durant el passat any.

   

  Pujar