17 de gener de 2021 17/1/21

Educació llança una campanya per a informar del procés d'escolarització en les escoles municipals

Educació llança una campanya per a informar del procés d'escolarització en les escoles municipals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Educació llança una campanya per a informar del procés d'escolarització en les escoles municipals - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea d'Educació, ha posat en marxa una campanya per a informar sobre el procés d'escolarització d'Infantil i Primària, per al pròxim curs 2017-2018, en tots els centres públics i concertats del municipi.

  "L'objectiu és que els pares i mares coneguen els procediments, terminis de presentació de sol·licituds, així com l'oferta de centres educatius i el mapa escolar de Paterna, perquè puguen triar l'opció que millor s'adapte als seus aspiracions" ha declarat el regidor d'Educació José Manuel Mora.

  Per a això, s'han editat 1.000 cartes informatives que es repartiran als pares de xiquets i xiquetes que el pròxim curs comencen el col·legi i s'ha habilitat un espai amb tota la informació del procés de matriculació en la secció d'educació de la web municipal www.paterna.es. També es llançarà un vídeo per xarxes socials i es repartiran 3.000 fullets en els centres escolars.

  A més, tal com ha destacat el regidor Mora, "el 10 de maig a les 18 hores, es durà a terme una xarrada informativa en el Saló de Plens de l'Ajuntament, perquè els pares i mares puguen plantejar els seus dubtes abans de que comence tot el proces".

  I és que el termini ordinari per a presentar les sol·licituds serà del 22 al 29 de maig en el centre en què se sol·licita plaça de primera opció, i partir del 8 de juny, els pares i mares hauran de comprovar que l'alumne es troba en les llistes provisionals que serà exposada en el col·legi en què s'haja sol·licitat com a primera opció.

  Finalment, el regidor Mora ha recordat que enguany s'ha aplicarà per primera vegada el programa d'educació plurilingüe en els centres escolars municipals, que tal com ha defés, "te com a objectiu avançar cap a una societat multilingüe, formant persones que siguen capaços d'interactuar en entorns multilingües i superar barreres idiomátiques".

  Pujar