elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou consultori mèdic de Lloma Llarga obrirà les seues portes el pròxim mes de setembre

El nou consultori mèdic de Lloma Llarga obrirà les seues portes el pròxim mes de setembre

  Paterna està ultimant les obres del consultori mèdic de Lloma Llarga que obrirà les seues portes el pròxim mes de setembre.

  Tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, "mitjançant aquest consultori, els més de 7.000 veïns i veïnes del barri explicaran per fi amb una assistència sanitària adaptada a les seues demandes".

  Per part del Departament de Salut Arnau de Vilanova-Llíria, el seu gerent Juan Domene, destaca l'ampliació de la cartera de serveis d'atenció mèdic-sanitària amb la qual explicarà el nou consultori.

  En concret "s'ampliarà l'atenció de medicina de família i pediatria amb la incorporació d'un nou facultatiu en cadascuna d'elles". A més, "es millorarà el servei d'extraccions per a analítiques que evitarà que els ciutadans hagen de desplaçar-se als centres de salut de Paterna" explica Domene.

  Referent a açò el primer edil ha assenyalat que "amb aquest nou consultori seguim augmentant la qualitat dels nostres serveis sanitaris en tots els barris de Paterna, acostant l'atenció primària sanitària a la totalitat de la població".

  L'edifique compta amb consultes de medicina general, consultes de pediatria, 1 infermeria, 1 sala de capellans i dues sales d'espera diferenciades, una general i una altra de pediatria.

  A més, s'ha modificat el nucli central de despatxos per a instal·lar dues noves condícies adaptats per a ús exclusiu del centre de salut, un magatzem mèdic i una garita de guàrdia.
  La reforma de l'edifici, que s'alça sobre una parcel·la de 931,05 m2, ha comptat amb un pressupost de 109.076,36 euros, finançat per la Diputació de València, que ha permès crear dos espais diferenciats que acullen el centre cívic i el nou consultori.

  Pujar