6 d’agost de 2020 6/8/20

Ciutadans proposa millorar el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna

Ciutadans proposa millorar el Pla de Reactivació Econòmica de Paterna - (foto 1)
  • Ochando: “Alleujar fiscalment a famílies, empreses, autònoms i pimes és una de les nostres prioritats”

El regidor de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ochando, ha proposat “noves mesures per a millorar el Pla de Reactivació Econòmica del municipi”. “Aquestes iniciatives de Cs tenen com a objectiu una de les nostres prioritats: alleujar fiscalment a famílies, empreses, autònoms i pimes”, ha explicat l'edil.

“Entre les mesures, que considerem fonamentals per al municipi, destaquem la la baixada de l'IBI als locals comercials i hostalers, la desvinculació de la taxa d'obertura al valor cadastral de l'immoble, així com l'eliminació de la taxa de llicència mediambiental per a les activitats considerades com a innòcues”, ha concretat el regidor.

D'altra banda, Ochando ha afegit que “Cs sol·licita també un pla d'inversions a llarg termini per a generar llocs de treball així com diverses mesures relatives a l'autosuficiència energètica”. “Pretenem injectar liquiditat en el mercat per a la reactivació de l'economia, però garantint sempre l'estabilitat econòmica de l'Ajuntament”, ha assegurat.

A més, l'edil ha recordat que “Cs Paterna va demanar fa uns dies que es faciliten ajudes directes a tots els comerços i hostalers de Paterna que s'hagen vist afectats per la COVID-19”.

Finalment, el grup taronja ha agraït al Govern de Paterna “la seua disposició a negociar aquestes mesures i el poder participar en la modificació dels pressupostos davant l'emergència social actual”. “Són temps d'evitar la confrontació darrere de la cooperació”, ha conclòs.

Pujar