elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans exigeix el compromís de tots els grups amb Paterna per a superar la crisi del coronavirus

Ciutadans exigeix el compromís de tots els grups amb Paterna per a superar la crisi del coronavirus
  • Ibáñez: “Hem de donar-nos suport, estar units i deixar els conflictes polítics a un costat”

El regidor i portaveu de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ibáñez, ha exigit “el compromís de tots els grups polítics amb Paterna per a superar la crisi del coronavirus”. “Hem de donar-nos suport, estar units i deixar els conflictes polítics a un costat per a treballar units per la recuperació”, ha defensat l'edil.

En la mateixa línia, Ibáñez ha destacat que “són temps difícils per a tots els ciutadans de Paterna”. Per això, ha explicat, “ara hem d'aplicar les mesures necessàries per a la reactivació econòmica del municipi, ja hi haurà temps per a proposar altres de diferent calat”. “Les iniciatives no han de ser populistes sinó equilibrades i realistes”, ha indicat Ibáñez, al mateix temps que ha advocat per “assegurar que els recursos arriben on han d'arribar, als treballadors, autònoms i pimes, els grans afectats”.

En aquest sentit, ha assegurat, “el nostre equip donarà suport a qualsevol mesura de reactivació econòmica que es propose i que fomente l'ocupació a Paterna”. “No podem oblidar-nos de les nostres àrees industrials en aquest sentit, generadores de riquesa i llocs de treball”, ha matisat.

Finalment, ha argumentat, “és important que aquestes iniciatives es treballen en la Mesa de Pressupostos per a garantir l'estabilitat pressupostària i perquè és un fòrum en el qual tots podem aportar”.

Pujar