elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Carolina Bertó, nova Regina de les Festes de Paterna 2018

Carolina Bertó, nova Regina de les Festes de Paterna 2018

  La paternense Carolina Bertó va ser triada aquest dissabte Regina de les Festes de Paterna 2018.

  Carolina, de 24 anys, estarà acompanyada durant el seu regnat per Veli Blay, Claudia Bertó i Alba Espasa, les tres Dames que compondran la seua Cort d'Honor i que, al costat d'ella, seran les màximes representants del municipi durant les pròximes Festes Majors en Honor al Santíssim Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer.

  La cerimònia d'elecció, que va tenir lloc en el saló de plens i va reunir a tot el teixit associatiu cultural i festiu de Paterna, també va acollir l'acomidament de la Regina de les Festes 2017, Raquel Cantirer i les seues quatre dames d'honor Natalia Pescador, Marta Horta, Lara Juanes i María Bao.

  Durant l'emotiu moment, l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo els va fer lliurament a cadascuna d'elles d'un exclusiu socarrat que, amb la recreació d'una imatge del segle XV, identifica el seu pas per aquest regnat i la seua dedicació a la cultura, les tradicions i les festes de Paterna.

  Durant tres dies, les joves van haver de mostrar el seu talent a través de diferents proves com una entrevista personal o la lectura d'un pregó escrit per elles. El jurat es va encarregar de valorar, entre altres coses, els seus coneixements de la cultura i la història de Paterna, les seues habilitats comunicatives o els seus coneixements protocol·laris.

  Pujar