13 d’agost de 2020 13/8/20

Aigües de Paterna aprova un fons social de 20.000€ per al pagament de la factura d'aigua de col·lectius vulnerables

Aigües de Paterna aprova un fons social de 20.000€ per al pagament de la factura d'aigua de col·lectius vulnerables - (foto 1)

  L’Ajuntament de Paterna, mitjançant del Consell d'Administració d'Aigües de Paterna ha aprovat per unanimitat la proposta de fons social per a l'any 2018, dotat amb 20.000€, que l'empresa aportarà directament del seu compte de beneficis. Aquest import anirà destinat a ajudar en el pagament del rebut de l'aigua a famílies vulnerables de Paterna.

  En concret, l'aprovació del fons social suposarà el pagament del cost íntegre associat al concepte ‘aigua potable’ de la factura, fins a un màxim de 150€ per client i any.

  Per a conèixer tota la informació d'aquesta ajuda i presentar la documentació necessària per a rebre-la, els clients hauran de dirigir-se a l'oficina d'Aigües de Paterna, situada en el carrer Maestro Soler, 36.

  Cal destacar que Aigües de Paterna compta amb altres ajudes per al pagament del rebut de l'aigua com els compromisos de pagament. Es tracta de fraccionament en el pagament de la factura sense que açò supose cap cost addicional per al client, facilitant així l'abonament de la mateixa. A més, disposa de bonificacions en la tarifa per a famílies nombroses.

  Recentment la companyia ha llançat la forma de pagament ’12 gotes’ a través de la qual l'usuari paga cada mes una quantitat fixa que es determina en funció del seu consum de l'any anterior i passats dotze mesos es regularitza segons la seua despesa real.

  D'aquesta manera, les famílies poden planificar millor les seues despeses i distribuir els seus pagaments habituals de manera uniforme. A pesar que la regularització es realitze de forma anual, el client seguirà rebent cada tres mesos la factura per a poder controlar el seu consum real.

  Pujar