elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 4.000 persones van gaudir a Paterna de l'Orquestra Montecarlo i la Cavalcada del Ninot

Més de 4.000 persones van gaudir a Paterna de l'Orquestra Montecarlo i la Cavalcada del Ninot
    MÉS FOTOS
    Més de 4.000 persones van gaudir a Paterna de l'Orquestra Montecarlo i la Cavalcada del Ninot - (foto 2)

    Les Falles de Paterna van celebrar aquest cap de setmana la seua tradicional cavalcada del Ninot, un original espectacle de color, en el qual les 17 comissions de la localitat van desplegar tot el seu enginy en una desfilada de disfresses, seguit per centenars de veïns i veïnes.

    La falla Grups de la Mercè es va alçaramb el primer premi del concurs de disfressesorganitzat per la Junta Local Fallera. L'aviacióva ser el tema triat per la falla guanyadora per a interpretar, des de la crítica social, elsesdeveniments polítics del moment.

    Finalitzada el lliurament de premis, més de 4.000 persones es van donar cita a l'esplanada del cohetódromo per a gaudir de l'actuació de l'Orquestra Montecarlo.

    L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat de les Falleres Majors i les seues Corts d'Honor i pel President de la Junta Local fallera, Goyo Buendia, van ser els encarregats de donar inici, al costat dels components de l'orquestra, d'una nit en la qual veïns i fallers se'ls van passar en gran.

    Pujar