elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 2000 persones van participar en les visites turístiques organitzades durant les Festes Majors

Més de 2000 persones van participar en les visites turístiques organitzades durant les Festes Majors
    MÉS FOTOS
    Més de 2000 persones van participar en les visites turístiques organitzades durant les Festes Majors - (foto 2)

    Més de 2.000 persones han participat en les visites turístiques organitzades per l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Paterna durant les passades Festes Majors, unes jornades de portes obertes que han permés a veïns i visitants conéixer els monuments més emblemàtics del municipi.

    Amb l'objectiu de promocionar el patrimoni històric del municipi, i coincidint amb l'augment de visitants durant les festes, l'Oficina de Turisme ha oferit diferents recorreguts guiats a la Torre i el Calvari que han comptat amb 1042, i 700 participants respectivament.

    A més, durant tot el mes d'agost, l'Oficina de Turisme ha ampliat el seu horari d'atenció, rebent un total de 741 persones, de les quals, 250 van participar en el programa a la Lluna de Paterna, una visites nocturnes que van tindre lloc durant els divendres del mes d'agost.

    La regidora de Tradicions, Cultura i Foc, Paqui Periche, ha felicitat als organitzadors per l'èxit de les iniciativa i ha destacat la gran participació, "no només de veïns i veïnes de Paterna, sinó també de gent d'altres poblacions, que han aprofitat la seua visita al nostre municipi per a conéixer els monuments històrics més representatius del nostre patrimoni"

    Pujar