elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 1.700 veïns participen en l'elecció dels monuments municipals de les Falles de Paterna 2019

Més de 1.700 veïns participen en l'elecció dels monuments municipals de les Falles de Paterna 2019
  • Amb el 54 % dels vots, les falles inspirades en un bateig faller i un retrat familiar han sigut les triades per a presidir la plaça de l'Ajuntament durant les pròximes Falles 2019

MÉS FOTOS
Més de 1.700 veïns participen en l'elecció dels monuments municipals de les Falles de Paterna 2019 - (foto 2)
Més de 1.700 veïns participen en l'elecció dels monuments municipals de les Falles de Paterna 2019 - (foto 3)

Un total d'1.767 veïns i veïnes de Paterna han participat en el concurs que l'Ajuntament, en col·laboració amb la Junta Local Fallera, ha dut a terme per a triar els monuments fallers municipals de les pròximes falles 2019.

La Tinent-Alcalde Eva Pérez, s'ha mostrat molt satisfeta per l'alta participació i ha recordat que "les falles municipals tornaran a estar finançades fins al valor establit per a la Secció Especial, amb l'objecte d'enfortir les tradicions falleres de la localitat".

Quant a les opcions guanyadores, el disseny més votat de la Falla Major ha sigut "Bateig Valencià" de l'artista faller Miguel Ángel Royo Ferrandis, que ha aconseguit un total de 499 vots. Es tracta d'un monument que recrea l'escena d'un bateig amb els fallers i falleres com a protagonistes.

Per la seua banda, amb 457 vots, "La Foto" de Paco i David s'ha alçat com el disseny guanyador de la Falla Infantil, una divertida proposta que resulta una sàtira de les fotos familiars, composta per 15 figures que representen als diferents membres d'un mateix clan.

El concurs públic per a triar els monuments fallers, s'ha dut a terme durant l'últim mes en xarxes socials, tant en facebook com en twitter. A més, durant la Gran Fira de Paterna, en la caseta de la Junta Local Fallera, es van col·locar urnes en les quals van participar al voltant de 400 veïns i veïnes.

Pujar