5 d’agost de 2020 5/8/20

Última jornada de la Lliga Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”

Última jornada de la Lliga Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant” - (foto 1)
  • Aquest cap de setmana es juga l'última jornada de la segona i tercera categoria de la Lliga de Llargues, mentre que la primera categoria i els juvenils, ja han jugat totes les seues partides de la 1ª fase

La XXXVI Lliga de Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”, tindrà aquest cap de setmana l'última jornada de la 1ª fase, en la qual es decidiran que equips es classifiquen per a jugar les semifinals de cadascuna de les categories. En concret queden per jugar-se 6 partides de la segona i tercera categoria, ja que en la màxima categoria i en juvenils ja han conclòs totes les jornades de la primera fase.

En la segona categoria, s'espera una jornada apassionant amb tres partides de competició, al carrer de pilota de Tibi el dissabte per la vesprada. En la primera de les tres partides que es jugarán, s'enfrontaran el CPV La Vila Joiosa i el CPV Agost A, els quals són el tercer i quart classificats, que buscaran aconseguir la victòria per a sentenciar la seua classificació a les semifinals. En el segon enfrontament, jugarà el CPV Agost B contra el CPV Parcent, en una partida entre el primer i el segon classificat del grup, en la qual tots dos voldran sentenciar el seu passe a semifinals en la posició més amunt possible. Mentre que, en la tercera partida, competirán el CPV El Campello i el CPV Sant Vicent, els del Campello ja no tenen opcions de poder-se classificar, mentre que els de Sant Vicent són cinquens i encara tenen alguna opció de classificar-se, tot i que la victòria no els asseguraria estar en semifinals, ja que han de guanyar i esperar que es donen altres resultats que els afavorisquen.

En la tercera categoria, queden també tres partides per a tancar la primera fase, les quals es jugaran a Benidorm el diumenge al matí i al migdia. En la primera partida, s'enfrontaran el CPV Crevillent i el CPV Xaló, Xaló és segon classificat amb 8 punts i Crevillent és cinquè amb 4, per la qual cosa els primers estan millors col·locats per a acabar classificant a les semifinals. En la segona partida, jugaran el CPV Ondara i el CPV Poble Nou, en un enfrontament que s'espera que siga disputat, ja que Ondara voldrà tancar la classificació a semifinals assegurant el primer lloc, mentre que Poble Nou necessita aconseguir la victòria per a tenir alguna opció de classificar-se a semifinals, encara que no depenen d'ells mateixos. Finalment, el CPV La Vila Joiosa jugarà contra el CPV Cocentaina, els de La Vila necessiten la victòria per a assegurar la seua presència en les semifinals, mentre que els de Cocentaina ja no tenen opcions de seguir en la següent fase de competició.

Última jornada 2ª categoria Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”, dissabte 1 d'agost, Tibi:

- 16.00 hores. CPV La Vila Joiosa – CPV Agost A

- 18.00 hores. CPV Agost B – CPV Parcent

- 20.00 hores. CPV El Campello – CPV Sant Vicent

Última jornada 3ª categoria Llargues “Trofeu Diputació d'Alacant”, diumenge 2 d'agost, Benidorm.

- 10.00 hores. CPV Crevillent – CPV Xaló

- 12.00 hores. CPV Ondara – CPV Poble Nou

- 16.00 hores. CPV La Vila Joiosa – CPV Cocentaina

Pujar