elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El temps respecta el Trofeu Diputació d'Alacant en la seua segona jornada

El temps respecta el Trofeu Diputació d'Alacant en la seua segona jornada
  • Aquest passat cap de setmana es va disputar la segona jornada de la Lliga de Llargues i Palma, que es va poder jugar amb total normalitat gràcies al bon temps

La XXXVII Lliga de Llargues i la XXIX Lliga de Palma Trofeu Diputació d'Alacant van disputar durant el passat cap de setmana la segona jornada de la competició. Després que la pluja fóra protagonista en la primera jornada de les lligues, en aquesta segona jornada es van poder jugar totes les partides amb total normalitat, destacant les set partides disputades de les màximes categories.

En la primera categoria de la Lliga de Llargues es van jugar tres partides, pertanyents a la segona jornada de la competició. La primera d'elles va ser un derbi, en el qual es van enfrontar el CPV Parcent A i el CPV Parcent B, en la qual va ser la partida més igualada de la jornada, pel fet que els jugadors de tots dos equips coneixen molt bé el carrer i van mostrar un nivell molt alt. Finalment acaba guanyant el CPV Parcent A per 10 a 8 que permeten un repartiment de dos i un punt per a cadascun dels equips. La segona partida, es va viure en la plaça de Sella, on l'equip local del CPV Sella rebia la visita del Top Recambios Castells. En aquesta partida els locals van demostrar que jugaven a casa i no van tindre compassió dels seus rivals que no van poder aconseguir cap joc en el seu marcador, per la qual cosa l'equip local es emportar la victòria i els tres punts per un resultat de 10 a 0. Finalment, en aquesta màxima categoria de la modalitat de llargues van jugar el CPV Benimagrell i el CPV Mutxamel. L'enfrontament va ser bastant disputat durant els primers jocs, però a poc a poc Benimagrell es va anar imposant als seus rivals fins a acabar guanyant la partida i els tres punts per 10 a 5.

Pel que respecta a la màxima categoria de Palma, es van disputar quatre partides en aquesta segona jornada. La primera d'elles es va jugar en Laguar, on el CPV Vall de Laguar va guanyar amb solvència i va aconseguir els tres punts en joc a l'equip del CPV Calp per 10 a 2. Al carrer de pilota de Tibi es va disputar la segona partida de la jornada, en la qual el CPV Tibi es va enfrontar al CPV Benimagrell, l'equip local va demostrar que a la seua casa és un rival molt complicat i no va donar pràcticament cap opció als seus rivals que tan sols van poder sumar un joc al seu marcador, per la qual cosa els tres punts van ser per a Tibi. En la població de Relleu, van jugar el CPV Relleu i els seus veïns de localitat el CPV Sella B, en una partida molt igualada que no es va decidir fins a l'últim joc, on els dos equips van jugar a un nivell molt alt, al final els xicotets detalls van fer que l'equip local acabara guanyant la victòria per la mínima, 10 a 9 que permet un repartiment de punts. Finalment, en la plaça de Sella, el CPV Sella A rebia la visita del CPV Benidorm, aquesta va ser una altra partida molt igualada en la qual els dos equips van demostrar que tenen un gran potencial, tots dos tingueren opcions per a poder guanyar, però en els moments decisius l'equip local va estar més encertat i acaba guanyant per la mínima, és a dir, 10 a 9 que fan sumar dos punts al vencedor i un punt al vençut per a la classificació.

Pujar