Castellano

Quatre medalles en el Campionat d'Espanya per al Club Kick Boxing Callosa

MÉS FOTOS
    Quatre medalles en el Campionat d'Espanya per al Club Kick Boxing Callosa - (foto 2)

Els dies 21 i 22 de maig s'han celebrat a Benidorm els campionats d'Espanya de Kick Boxing. Un esdeveniment on s'han disputat més de 900 combats amb més de 1.200 participants arribats des de tot Espanya. El Club Kick Boxing Callosa d'en Sarrià ha estat present, aportant tres lluitadores a la selecció de la Comunitat Valenciana.

La primera a lluitar va ser Emma Izquierdo en la modalitat de Light Contact, que després de passar les seues rondes eliminatòries va poder arribar fins a semifinals. Malgrat no donar un punt per perdut i lluitar fins a l'últim moment, va perdre els punts davant la representant de Múrcia. Aconseguia el bronze i la primera medalla per a l'equip.

Emma tornava a barallar, aquesta vegada en la modalitat de Kick Boxing, en la qual va poder arribar fins a la final mostrant-se superior en tot moment i guanyant per decisió unànime a la representant de Castella i Lleó, per la qual cosa es va proclamar campiona d'Espanya en la seua categoria.

Aila Arbona va ser la següent, va arribar fins a semifinals, on la representant andalusa, visiblement de major envergadura, s'alçava amb una victòria molt ajustada. La lluitadora callosina aconseguia el bronze en Kick Boxing i pujava al pòdium per tercer any consecutiu.

Quasi finalitzant el campionat i després d'unes eliminatòries on es va mostrar superior a totes les rivals, Ainhoa Romero es disposava a disputar la final. Després d'un primer assalt poc vistós on el seu rival no la va deixar treballar, va canviar d'estratègia i va eixir a per totes en el segon assalt, marcant un gran ritme i dominant el combat. Amb prou faenes 40 segons després de començar el segon assalt, la representant de Castella-la Manxa decidia abandonar i Ainhoa es proclamava Campiona d'Espanya de Kick Boxing en la seua categoria.

Després d'un cap de setmana esgotador les xiques aconseguien dos bronzes i dos ors per al club callosí. Des de la Corporació Municipal s'ha felicitat a totes elles pel seu gran esforç.