elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una professora de la UA, nominada finalista als I Premis Nacionals del Consell General d’Infermeria

Una professora de la UA, nominada finalista als I Premis Nacionals del Consell General d’Infermeria
  • Flores Vizcaya Moreno ha sigut proposada pel Col·legi Oficial d’Infermeria d’Alacant en la categoria d’àmbit docent

 

La professora d’Infermeria i directora del grup d’investigació Infermeria Clínica de la Universitat d’Alacant està nominada com a finalista en els I Premis Nacionals del Consell General d’Infermeria, a proposta del Col·legi d’Infermeria d’Alacant en la categoria d’àmbit docent.

La professora Flores Vizcaya és una de les cinc finalistes proposades en la categoria d’àmbit docent de la primera edició d’aquests premis. Després de la proposta del Col·legi Oficial d’Infermeria d’Alacant, la professora de la UA ha sigut seleccionada per un jurat format per representants del Consell General d’Infermeria, l’Associació Nacional de Directius d’Infermeria (CAMINE) i la Unió Espanyola de Societats Científiques d’Infermeria (UESCE).

Els guanyadors dels I Premis Nacionals d’Infermeria s’elegiran a través d’una votació popular en línia –entre els trenta finalistes designats pel jurat–- que estarà oberta del 15 al 30 de setembre. Per al desenvolupament d’aquesta votació, s’ha creat un apartat en la seua pàgina web on es registraran les votacions, que seran secretes.

Trajectòria docent i investigadora

Vizcaya és membre del grup d’investigació de l’Institut Universitari d’Investigació Informàtica de la Universitat d’Alacant, del grup d’Innovació en Atenció d’Infermeria de l’Institut de Salut i Investigació Biomèdica d’Alacant (ISABIAL) i de la European Academy of Nursing Science.

Actualment és la Coordinadora del Programa de Doctorat en Ciències de la Salut de la Universitat d’Alacant i col·labora amb l’Escola de RCP del Col·legi d’Infermeria d’Alacant. També imparteix formació en investigació, treball final de màster, Fisiopatologia, Fonaments d’Infermeria, Cures d’Infermeria en l’Adult i Dona Biologia i Salut en la Facultat de Ciències de la Salut.

A més, és autora de més de 150 articles publicats en revistes científiques internacionals i nacionals, 33 publicats en revistes JCR. Ha dirigit 17 tesis doctorals (cum laude) i 19 projectes TFG-TFM. Actualment dirigeix 12 tesis doctorals. És autora de 3 monografies i 65 capítols de llibres, a més de 25 projectes d’innovació docent. Ha participat i participa en un total de 45 Projectes d’R+D+I. 

El seu últim gran projecte de col·laboració europea i de finançament de la UE ha aconseguit dotar els tutors clínics d’Infermeria d’eines comunes per a poder valorar els estudiants d’una manera estandarditzada i equànime.

Pujar