1 d’octubre de 2020 1/10/20

El Poble Nou de Benitatxell renova el conveni amb el Lady per a fomentar la immersió lingüística en anglés aquest estiu i com a novetat la formació s'obri als adults

El Poble Nou de Benitatxell renova el conveni amb el Lady per a fomentar la immersió lingüística en anglés aquest estiu i com a novetat la formació s'obri als adults - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Poble Nou de Benitatxell renova el conveni amb el Lady per a fomentar la immersió lingüística en anglés aquest estiu i com a novetat la formació s'obri als adults - (foto 2)

  El nou conveni renovat entre la regidoria d'Educació, a càrrec de Jorge Pascual, i el col·legi Lady Elizabeth School, possibilita ara que no solament els xiquets i xiquetes, sinó els adults empadronats al Poble Nou de Benitatxell estudien anglés de manera intensiva sense haver de viatjar a l'estranger, a cinc minuts de sa casa, i amb un descompte del 25% en els cursos intensius d'estiu que s'impartirà des de l'1 al 26 de juliol de 9.00 a 14.00 hores.

  La regidoria d'Educació, a càrrec de Jorge Pascual, aposta per obrir la formació  d'anglés no solament als xiquets i xiquetes, sinó també als adults del municipi. Després de la renovació d'un conveni pioner amb el Lady Elizabeth School, els adults majors de 14 anys empadronats al Poble Nou de Benitatxell podran estudiar aquest estiu i de manera intensiva l'anglés sense haver de viatjar a Regne Unit o a altres països de l'estranger. Aprendre anglés en un col·legi de prestigi internacional com el Lady Elizabeth School mai havia estat tan a l'abast de la mà per als adults del Poble Nou de Benitatxell com ara. El conveni que acaba de renovar la regidoria d'Educació, amb el col·legi Lady Elizabeth School, fa un pas de gegant per a l'aprenentatge d'un idioma tan fonamental com l'anglés que està ple d'avantatges.  “El Lady està 5 minuts de casa, però  mai abans s'havia impulsat que s'impartiren classes per a adults. Vull agrair la seua bona predisposició a l'hora de donar suport a el meu suggeriment d'obrir-se a les persones adultes i fomentar l'aprenentatge d'un  idioma important a la Marina Alta, tan diversa en nacionalitats” ha apuntat Jorge Pascual.

  El curs intensiu d'estiu, amb un descompte del 25% per a adults i xiquets i xiquetes que estiguen empadronats al Poble Nou de Benitatxell, s'impartirà des de l'1 al 26 de juliol de 9.00 a 13.30 hores si l'opció és mitja jornada i fins a les 16.30 si és jornada completa. Es basa en els nivells de Cambridge i s'imparteix amb professors natius i recursos dinàmics com ara natació, drama, art, robòtica, ball i gimnàstica en el cas dels xiquets i xiquetes. Per a adults a través de jocs i activitats actives a l'aula. A més, el curs també prepara als alumnes per a les proves dels exàmens de Cambridge. Els interessats han de contactar amb telefonant al 649 281 980 o enviant un email a: s.altamira@laudeladyelizabeth.com

  Pujar