26 de maig de 2020 26/5/20

El Poble Nou de Benitatxell programa un intens cap de setmana festiu per Sant Antoni

El Poble Nou de Benitatxell programa un intens cap de setmana festiu per Sant Antoni - (foto 1)
  • La tradicional benedicció d’animals, la jornada d’oci ‘Diversió en família’, el teatre ‘La constitució en ma casa’ o la xocolatada popular per Sant Blai són algunes de les activitats destacades

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell programa un intens cap de setmana festiu per Sant Antoni - (foto 2)
El Poble Nou de Benitatxell programa un intens cap de setmana festiu per Sant Antoni - (foto 3)
El Poble Nou de Benitatxell programa un intens cap de setmana festiu per Sant Antoni - (foto 4)

Este cap de setmana, la festa arriba al Poble Nou de Benitatxell. Nombroses són les propostes que ompliran d’oci i gent els carrers del municipi per Sant Antoni. La programació donarà inici el divendres amb ‘Diversió en família’, una jornada pensada per a l’oci familiar en la qual hi haurà inflables per als més menuts, música, barra a preus populars per als majors i xocolatada en la carpa de la plaça de les Pesqueres a partir de les 16:00 hores. Organitza la penya taurina El Portalet.

El dissabte serà el torn de les Quintades, que han programat un dia de música i germanor per a celebrar el Mig Any. El diumenge, els amants dels animals tenen una cita amb el seu patró, Sant Antoni Abat. Com tots els anys, la Penya de Cavallistes i Carreters ha organitzat diverses activitats per a la jornada. A les 9:30 hores, començaran a calfar els motors amb la concentració de cavalleries al carrer La Pau i el posterior esmorzar popular. A les 12:00 hores, s’iniciarà a la cercavila amb l’acompanyament musical de la Colla La Llebetjà, que acabarà amb la benedicció dels animals a la plaça del Mercat.

Eixa mateixa vesprada, l’humor està assegurat amb el teatre ‘La constitució en ma casa’, del Quadre Artístic Vilamarxant. Tindrà lloc a la carpa de la plaça de les Pesqueres a les 19:00 hores. La programació continuarà dilluns amb la celebració de Sant Blai. L’Agrupació Musicomunicipal Santa María Magdalena oferirà xocolatada popular i bambes a les 10:30 hores a la plaça de l’Església i a les 16:30 hores a l’Oratori Jaime Llobell.

Pujar