25 de setembre de 2020 25/9/20

El Poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Volta

    "El Poble Nou de Benitatxell li posa cor a la Volta" és el lema del pla que ha elaborat la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, a càrrec de Myra van 't Hoff, per a aconseguir un impacte positiu en el municipi durant el pas dels ciclistes en una prova que arribarà a un públic potencial de 360 milions d'espectadors de 140 països. La campanya engloba distintes intervencions destinades a abordar la filosofia que l'inspira, que no és una altra que la de promoure la salut a l’ esport.

    De fet, El Poble Nou de Benitatxell comptarà eixe dia amb xarrades de cardiòlegs de prestigi de l'Hospital Clínica Benidorm. Els facultatius difondran pautes per a practicar esport sense risc cardiovascular el mateix dia del pas de la Volta, 9 de setembre, a les 12:00 en el Centre Cultural Espai Abiar (enfront de la Policia). Durant les xarrades, una infermera del hospital prendrà la tensió i la freqüència cardíaca. L'Hospital Clínica Benidorm regalarà a més, bonus per a una revisió cardiològica gratuïta que podra utilitzar-se tant en l'Hospital Clínica Benidorm com en les dependències que l'hospital té a Moraira (antiga clínica Asistel). En les xarrades també col·laborarà el farmacèutic local Jose Torres, que parlarà sobre nutrició i consells de salut des de la seua experiència com a ciclista aficionat. El farmacèutic també entregarà bons per a mesures gratuïtes de diabetis i colesterol en la seua farmàcia.

    Però la campanya impulsada des de la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies va molt més enllà. Inclou un vídeo promocional del municipi filmat amb drons i dirigit pel reconegut artista valencià Luis Montolio i Darys Justo amb els xics de Sincratech i la col·laboració del cineasta local Paco Soto, a més d'intervencions artístiques tant en centre històric com al cim del Puig Llorença (urbanització Cumbre del Sol). A l'entrada del municipi s'instal·larà un cor gegant d'heli amb l'hashtag #benitatxell que, sense dubte, atraurà l'atenció de veïns, visitants i les càmeres de la Volta. D'altra banda, un equip coordinat per Luis Montolio soltarà la seua creativitat al cim del Puig Llorença (urbanització Cumbre del Sol), recordem que va ser l'any passat meta d'una gran etapa. Els grafiters pintaran murals d'art urbà inspirats en el ciclisme i la salut a l'esport en una iniciativa que compta amb la col·laboració del grup VAPF.

    “Els departaments de Comunicació i Noves Tecnologies porten mesos d'intens treball coordinant aquesta campanya en què, mai millor dit, li hem posat molt de cor. Estic molt satisfeta amb el resultat ja que és una campanya molt completa que integra art, medicina per a la salut a l'esport, dinamització de xarxes socials i informació en forma de xarrades per als veïns. No sols pretenem aconseguir un impacte mediàtic i situar al nostre municipi en el mapa, volem promoure la salut en l'esport i donar exemple amb la nostra iniciativa" ha apuntat la regidora Myra van 't Hoff.

    Pujar