elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Poble Nou de Benitatxell posa el punt final a Santa Cecilia amb la presentació oficial del nou director de la Banda

El Poble Nou de Benitatxell posa el punt final a Santa Cecilia amb la presentació oficial del nou director de la Banda
  • L'Agrupació Musicomunicipal Santa María Magdalena va oferir un excel·lent concert el dissabte a l'església

MÉS FOTOS
El Poble Nou de Benitatxell posa el punt final a Santa Cecilia amb la presentació oficial del nou director de la Banda - (foto 2)
El Poble Nou de Benitatxell posa el punt final a Santa Cecilia amb la presentació oficial del nou director de la Banda - (foto 3)
El Poble Nou de Benitatxell posa el punt final a Santa Cecilia amb la presentació oficial del nou director de la Banda - (foto 4)

El Poble Nou de Benitatxell va posar el punt final a la present edició de Santa Cecilia amb els concerts del Grup Instrumental Infantil i Juvenil el divendres a la vesprada, i el de l'Agrupació Musicomunicipal Santa María Magdalena el dissabte a l'església. La banda va oferir un excel·lent concert que va donar inici amb la presentació del nou director, el ‘xabienc’ Héctor Buigues, qui va viure el seu primer Santa Cecilia amb l'agrupació poblera.

Durant el descans, es van donar a conéixer les noves incorporacions a la banda: la saxofonista María Buigues, el trompetista Joan Bertomeu i els percussionistes Juan Buigues i Manel Segarra. Així mateix, l'alcalde, Miguel Ángel García, i el regidor de Cultura, Víctor Bisquert, van pronunciar unes emotives paraules sobre aquesta festa.

El primer edil va posar en valor el treball que durant tot l'any realitzen les associacions musicals i “la constància i el sacrifici de deixar de costat moments personals o familiars per a dedicar-los a la música”. També va tindre paraules d'agraïment per a l'Escola Municipal de Música, tant per al professorat com per a l'alumnat, “perquè el que fan és continuar nodrint i creant una cantera per a caminar cap a un millor futur”. Finalment, García va agrair de la cooperació i la col·laboració entre totes les associacions per a l'organització d'aquesta festa i va demanar “encara més unió si cap per a la realització de més concerts i actes. Estic convençut que es pot aconseguir i que pot potenciar el nivell de germanor”.

Per part seua, el regidor de Cultura, Víctor Bisquert, va destacar la importància d'aquest acte a nivell personal. “És un dels més importants des que soc regidor de Cultura, perquè per damunt de tot soc membre d'una associació local i, sobretot, soc músic”. Bisquert va enaltir la música com un art “que millora els vincles afectius i comunicatius entre veïns i veïnes” i que permet “viure el present amb més alegria”. Així mateix, el responsable de l'àrea va agrair també la implicació de la Colla La Llebetjà, el Cor Parroquial, l'Escola de Música i la banda pel treball realitzat, amb especial esment al Grup de Danses Morro Falquí, els quals s'han sumat enguany amb una mostra de balls tradicionals. “No podíeu estar més temps fora d'aquesta festa, perquè vosaltres també porteu la música en el vostre ADN”, va concloure.

Pujar