1 d’octubre de 2020 1/10/20

El Poble Nou de Benitatxell ofereix un taller gratuït de memòria per a persones majors de 55 anys

El Poble Nou de Benitatxell ofereix un taller gratuït de memòria per a persones majors de 55 anys - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Poble Nou de Benitatxell ofereix un taller gratuït de memòria per a persones majors de 55 anys - (foto 2)
  El Poble Nou de Benitatxell ofereix un taller gratuït de memòria per a persones majors de 55 anys - (foto 3)

  Agilitar la memòria i exercitar la ment són els objectius bàsics del “Taller de memoria” per a persones majors de 55 anys, organitzat per la Regidoria de la Serveis Socials i Major de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Isa Garrido. Com a novetat, hi haurà dues modalitats, de nivell inicial i avançat.

  El taller donarà consells i posarà en marxa exercicis mnemotècnics per a exercitar la memòria en la vida diària i enfortir l'atenció i la capacitat del record. Serveis Socials i Major han llançat una nova edició d'aquest taller degut a l'acceptació que ha tingut en anys anteriors. Com a novetat, hi haurà dues modalitats, de nivell inicial i avançat. Es realitzarà en horari de demà, els dimarts, de 9.30 hores a 11 hores, per al nivell avançat, i d'11.00 a 12.00 per al nivell inicial a la Biblioteca Municipal. El curs començarà el 15 d'octubre.

  Les persones interessades podran obtindre més informació en el departament de Serveis Socials, en horari d'atenció, o trucant al telèfon 96 649 33 69 ext. 130. El curs és gratuït ja que és una activitat subvencionada per la Diputació d'Alacant. 

  “És de vital importància exercitar contínuament la memòria i realitzar exercicis d'habilitats per a mantindre el cos i la ment en forma en totes les edats així com el contacte amb altres persones per a mantindre la xarxa social activa i evitar l'aïllament social”, ha destacat la regidora del Major, Isa Garrido.

  Pujar