elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La pel·lícula d'origen alacantí que va predir la pandèmia

La pel·lícula d'origen alacantí que va predir la pandèmia
  • El guió de ‘Absolució’ es va escriure fa 8 anys, però veu la llum just en el moment en el qual una pandèmia real s'ha instaurat en la vida de totes les persones

MÉS FOTOS
La pel·lícula d'origen alacantí que va predir la pandèmia - (foto 2)

‘Absolució’ és el nom de la pel·lícula que es fica de ple en el que significa una pandèmia. La nota característica és que té sabor alacantí, ja que aquestes terres han sigut la ubicació perfecta per a desenvolupar la idea que ja es pot gaudir als cinemes.

Es tracta d'un llargmetratge independent de ciència dirigit per Miguel Uliarte, rodat a Alacant durant l'any 2019 i, encara que semble un tòpic, la veritat sempre supera la ficció.

Això es deu al fet que el guió d'aquesta pel·lícula es va escriure fa 8 anys i en aquests moments veu la llum, just quan la més absoluta realitat de la societat està immersa en una pandèmia de veritat.Sembla que la pel·lícula va avançar el que anava a ocórrer, ja que mai hagueren pensat els protagonistes interpretar una situació de pandèmia irreal i estrenar-la quan ens trobem dins d'una des de fa una mica més de nou mesos.

La pel·lícula se centra en un món apocalíptic després d'una epidèmia que ha acabat amb gran part de la humanitat. 

La preestrena de la pel·lícula va ser el passat dia 18 de desembre als cinemes Odèon del Outlet de Sant Vicent del Raspeig, on van participar tot el repartiment i equip tècnic de la pel·lícula, també van assistir autoritats com l'Alcalde de Sant Vicent del Raspeig Jesús Villar. 

Aquest ha sigut el tret d'eixida a la seua distribució en festivals tant nacionals com internacionals, ja que els dirigents estan en contacte i buscant distribuïdors amb l'esperança de veure la seua projecció comercial en sales de cinemes al més prompte possible, ja que ha tingut un gran acolliment en xarxes socials, tenint el seu últim tràiler al voltant de 30.000 visualitzacions en Youtube. 

El director explica que, “si aconseguim entretindre al públic, traslladar-li el nostre punt de vista sobre la situació actual i crear alhora una mínima consciència sobre l'estat del planeta i de les possibilitats que tenim de poder reduir aqueixa petjada ecològica que cadascun deixem després de si, estarem aconseguint el nostre objectiu”.

Pujar