elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ondara gaudirà dels JECV de Pilota Grossa

Ondara gaudirà dels JECV de Pilota Grossa
  • Les escoles de pilota de Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos gaudiran aquest dissabte del campionat escolar de pilota grossa a la Marina Alta

Més de setanta xiquets i xiquetes d'aquestes quatre escoles de pilota de la Marina Alta disputaran el campionat escolar de pilota grossa aquest dissabte 2 d'octubre al matí en la localitat d'Ondara.

A partir de les 9 del matí, les categories d'infantil, cadet i juvenil competiran en la localitat de la Marina Alta, d'aquesta modalitat quasi perduda i ara en procés de recuperació, amb un gran creixement de la seua popularitat en tot el territori valencià. A més, també es realitzarà una competició amistosa fora de competició per als més xicotets, és a dir, les categories de benjamins i alevins.

En total participaran 28 equips, pertanyents a les escoles de Abdet, Beniarbeig-El Verger, Ondara i Gata de Gorgos. En la categoria benjamí participaran en una partida amistosa els equips d'Ondara i Beniarbeig-El Verger, la categoria aleví també jugaran partides amistoses, entre Ondara A, Ondara B, Beniarbeig-El Verger A i Beniarbeig-El Verger B. Ja en infantils competiran els equips d'Ondara A, Ondara B, Beniarbeig-El Verger A, Beniarbeig-El Verger B, Beniarbeig-El Verger C, Gata de Gorgos A i Gata de Gorgos B. En la categoria cadet jugaran, Ondara A, Ondara B, Beniarbeig-El Verger A, Beniarbeig-El Verger B, Beniarbeig-El Verger C, Gata de Gorgos A, Gata de Gorgos B, Abdet A i Abdet B. Finalment, en juvenils els equips participants seran, Beniarbeig-El Verger A, Beniarbeig-El Verger B, Beniarbeig-El Verger C, Gata de Gorgos A, Gata de Gorgos B i Abdet.

Cal destacar la gran participació de l'escola de Beniarbeig-El Verger que participarà amb un total de 12 equips, l'escola d'Ondara participa amb 7 equips, Gata de Gorgos ha inscrit 6 equips, mentre que, l'escola de Abdet competeix amb 3 equips. Enguany es disputarà la tercera edició de la competició escolar de Pilota Grossa. L'any passat, en la seua segona edició es van proclamar campions els equips de; Abdet en la categoria infantil i cadet, mentre que l'escola de Murla-Parcent es va proclamar campiona en la categoria juvenil.

Pujar