elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019

Obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019

  La Regidoria d'Educació ha informat que ja està obert el termini d'inscripció de l'Escola d'Estiu 2019. Enguany, de la mà d’Aprén-D, s'ha organitzat un projecte educatiu sota el títol Escola d'Estiu ‘La Tribu’. Aquesta escola combinarà tallers educatius amb jocs tradicionals, on s'harmonitzarà l'educació i l'aprenentatge amb la diversió i les activitats estivals.

  L'escola està dirigida a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys i es desenvoluparà en els mesos de juliol i agost de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores, en l'edifici de Primària del CEIP Bernat de Sarrià. Les portes del centre s'obriran a les 08.30 hores perquè aquells pares que el necessiten, puguen deixar als xiquets abans.

  En aquest projecte els xiquets i xiquetes treballaran una temàtica especial que pretén explicar les diverses tribus existents en la nostra societat i realitzaran diversos tallers com: taller de balls, taller de jocs tradicionals, taller de tribus, taller de l'entorn, a més de manualitats, piscina i excursions.

  El preu serà de 85 euros per alumne i per mes i inclourà la realització de tots els tallers i materials necessaris.

  Les inscripcions poden formalitzar-se fins al 26 de juny, emplenant el full d'inscripció, que es podrà presentar a la Casa de Cultura en horari de demà o en les oficines d’Aprén-D (Carrer Colón 13) en horari de vesprada.

  Per a més informació, es realitzarà una reunió el dia 14 de juny, a les 18.00 hores, a la Casa de Cultura.

  Pujar