23 de setembre de 2020 23/9/20

En 19 municipis de Alacant s'han detectat nous casos de Coronavirus

En 19 municipis de Alacant s'han detectat nous casos de Coronavirus - (foto 1)
  • Així evoluciona la COVID-19 a la província Alacant

Igual que en les altres províncies de la Comunitat, al sud del territori valencià, la província d'Alacant també ha vist créixer nombre de contagis entre els seus municipis. En primer lloc, es troben la ciutat de Benidorm i Elx on han aparegut 7 nous contagis respectivament.

A l'igual els segueix Santa Pola, on s'han registrat 4 nous casos de COVID-19. És en aquesta localitat on s'han produït els dos únics rebrots en les últimes hores. Pel que sembla la causa ha sigut un menjar d'empresa i de moment són 4 els treballadors que han donat positiu.

Després, continuant amb el recompte en la localitat d'Elda són 2 casos més els que es comptabilitzen. A Dénia, Pedreguer, Callosa d'en Sarrià, Alfàs del Pi, Finestrat, Villena, Biar, Petrer, Novelda, Crevillent, Orihuela, Callosa de Segura, Torrevieja i Pilar de la Horadada només han registrat en els últims 15 dies un nou cas afortunadament.

Des que començara la pandèmia la Comunitat Valenciana comptabilitza 19.274 positius en total al costat de 1.476 mort. Afortunadament, el nombre d'altes que s'han produït arriba a les 17.499 persones i, només 299 casos continuen actius, 67 d'ells hospitalitzats i només 4 en l'UCI, tal com mostren les dades publicades per la Conselleria de Salut.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar