23 de setembre de 2020 23/9/20

Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell

Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)
  Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell - (foto 3)
  Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell - (foto 4)
  Els majors de la comarca, en plena forma al Poble Nou de Benitatxell - (foto 5)

  Les olimpíades de la gent gran reuneixen  400 participants en una gran festa de l'activitat física i ambient sa. En l'esdeveniment ha participat El Verger, Els Poblets, Gata, Pedreguer, Xàbia, Pego, Dénia, Ondara, Benissa i l'equip local del Poble Nou de Benitatxell. El regidor d'Esports, Toni Colomer, ha entregat els trofeus.

  El Poble Nou de Benitatxell ha acollit la V Jornada Olimpics. Els majors dels 65 anys de la comarca han gaudit hui d'un esplèndid dia saludable en les instal·lacions de la Font. Prop de 400 persones del Verger, Els Poblets, Gata, Pedreguer, Xàbia, Pego, Dénia, Ondara, Benissa i l'equip local del Poble Nou de Benitatxell s'han divertit i han competit sanament.

  L'esdeveniment, que enguany ha organitzat el municipi pobler ha comptat amb 36 monitors de suport, una ambulància, Protecció Civil, Policia Local i personal de la piscina. “M'agradaria felicitar a tots els participants així com a Adrian Pastor i Victor Abia per l'ajuda en l'organització d'aquest esdeveniment, que afortunadament ha discorregut a la perfecció i sense haver de lamentar cap incidència” ha destacat el regidor d'Esports, Toni Colomer, durant el lliurament de trofeus.

  Pujar