5 d’agost de 2020 5/8/20

La Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant” viurà la seua última jornada

La Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant” viurà la seua última jornada - (foto 1)
  • Aquest cap de setmana es juga l'última jornada de la 1ª fase de la primera i tercera categoria, mentre que en la segona categoria ja s'han disputat totes les partides

La XXVIII Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant” gaudirà de l'última jornada de la primera fase en la primera i tercera categoria de competició. En la màxima categoria, només falten dues partides per a certificar els enfrontaments de semifinals, que es jugaran el diumenge 2 d'agost a Benidorm. A les 18 hores, s'enfrontaran el CPV Benidorm i el CPV Sella A, en una partida entre el primer i el quart classificat, Benidorm té assegurada la primera plaça de la classificació, mentre que Sella A intentarà aconseguir la victòria per a millorar el seu quart lloc de la classificació. A les 20 hores, jugaran el CPV Relleu i el CPV Calp, d'una banda, Relleu és el segon classificat de la categoria i de ben segur que voldrà sentenciar el passe a semifinals el més alt possible, mentre que l'equip de Calp, ja no té cap opció de poder continuar en la competició.

En la tercera categoria, tancaran aquesta primera fase dues partides, una del grup C i una altra del grup D. En el grup C, el CPV Castells jugarà contra el CPV La Nucia B, en una partida a vida o mort, en la qual el vencedor es classificarà com a segon d'aquest grup a quarts de final, ja que el primer classificat serà el CPV Parcent. En el grup D, s'enfrontaran el CPV Crevillent A i el CPV Benimantell, aquesta és una altra partida en la qual tots dos equips depenen d'ells mateixos per a classificar-se per als quarts de final, ja que no hi ha res sentenciat encara. El primer d'aquest grup és el CPV Xixona amb 3 punts, segon és el Crevillent A amb 2 punts i tercer és el CPV Benimantell amb 1 punt, per la qual cosa en aquesta última partida pot passar de tot.

Última jornada 1ª fase primera categoria Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant”, diumenge 2 d'agost, Benidorm:

- 18.00 hores. CPV Sella A – CPV Benidorm

- 20.00 hores. CPV Relleu – CPV Calp

Última jornada 1ª fase tercera categoria Lliga de Palma “Trofeu Diputació d'Alacant”:

- Dissabte 1 agost, 18.00 hores. CPV Castells – CPV La Nucia B (Benidorm)

- Diumenge 2 agost, 12.00 hores. CPV Crevillent A – CPV Benimantell (Tibi)

Pujar