2 de desembre de 2020 2/12/20

L'Alfàs del Pi acull una jornada empresarial sobre economia circular

L'Alfàs del Pi acull una jornada empresarial sobre economia circular  - (foto 1)
  • El Dimarts, 2 d'octubre en el Centre Cultural Escoles Velles de la localitat alacantina serà la seu de Focus Pime i Emprenement Marina Baixa 2018

MÉS FOTOS
L'Alfàs del Pi acull una jornada empresarial sobre economia circular  - (foto 2)
L'Alfàs del Pi acull una jornada empresarial sobre economia circular  - (foto 3)

L'utilització eficaç dels recursos i la transformació socioeconòmica cap a models més nets i sostenibles ha passat de ser el futur per a convertir-se en el present. En empresa es parla d'economia circular al model que pretén generar un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. Una filosofia que respecta el medi ambient i que, a més, ofereix grans oportunitat en el desenvolupament empresarial.

Sobre aquest tema tan important -i al seu torn desconegut- es va a parlar en l'esdeveniment Focus Pime i Emprenement Marina Baixa 2018 que se celebrarà el pròxim 2 d'octubre a L'Alfàs del Pi. La iniciativa, que tindrà lloc durant tot el matí del dimarts en Les Escoles Velles de la localitat, comptarà amb empresaris que relataran les seues experiències professionals en aquest àmbit així com un plenari amb Nicola Cerantola, experta en el disseny sostenible.

Apostar per un model sostenible es converteix en un valor diferencial ja que és una demanda social cada vegada major: "Al client ja no se li convenç solament amb la qualitat sinó que cal sorprendre-ho amb nous elements de valor i, sens dubte, un que és cada vegada més benvolgut és aquell servei que és respectuós amb el medi ambient tant en la seua fabricació com en el seu ús o finalització de vida útil", explica el director del CEEI Elx, Joaquín Alcázar, en declaracions a elperiodic.com.

A qui va dirigit l'esdeveniment? Es tracta d'una oportunitat molt interessant per a les pimes amb necessitats d'innovació o sectors madurs, empreses joves innovadores així com emprenedors i públic en general amb inquietuds en aquest àmbit.

De fet, es tracta d'un escenari idoni per a generar networking i posar en valor les seues idees i projectes: "En la primera part de l'esdeveniment, emprenedors de la comarca donaran a conèixer els projectes relacionats amb l'economia circular en els quals estan immersos. Per exemple tindrem a Hidraqua, a una empresa que fabrica mobles amb material reciclat, una plataforma de venda de moda sostenible i una altra de serveis relacionats amb els productes ecològics, entre unes altres", detalla Alcázar.

En la segona part, Nicola Cerantola, Ceo de la consultora Ecologing exposarà el significat de l'economia circular i les oportunitats d'emprenement al mig ambient que existeixen en l'actualitat. L'objectiu d'aquesta presentació és aconseguir que emprenedors, empresaris així com tots aquells interessats, vegen en l'esdeveniment, un escenari idoni per a generar networking i posar en valor les seues idees i projectes.

Com inscriure's? L'assistència és gratuïta prèvia inscripció en www.focuspyme.com.

Sobre Focus Pime i Emprenement

Focus Pime i Emprenement és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenement i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Enguany està previst sol·licitar el finançament de l'IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea. Focus Pime i Emprenement Marina Baixa 2018, reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar el'emprenement social.

Més informació sobre el programa: ACÍ.

Pujar