elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell crea la seua primera Comissió d'Igualtat

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell crea la seua primera Comissió d'Igualtat
  • L'objectiu és aconseguir en la institució la incorporació de les polítiques d'igualtat necessàries per a aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes

El passat divendres es va crear la primera Comissió Negociadora del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell. Formada de manera paritària per treballadors i treballadores del consistori, el seu objectiu és aconseguir en la institució la incorporació de les polítiques d'igualtat necessàries per a aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes.

En la sessió es va aprovar el reglament del funcionament de la comissió, que el seu primer comés serà treballar en la redacció del Pla d'Igualtat Intern de l'ajuntament. Després, els membres hauran de dur a terme l'avaluació, el seguiment i el control de l'aplicació de les mesures contemplades en el pla. A més, també s'encarregarà de coordinar totes les labors de sensibilització entre la plantilla. Una vegada elaborat el Pla d'Igualtat, les reunions de la comissió tindran una periodicitat semestral.

“La igualtat d'oportunitats entre dones i homes és un dret universal, i com a representants públics tenim el deure d'impulsar polítiques de promoció d'igualtat que consoliden una societat més justa, igualitària i solidària”, ha afirmat el regidor de l'àrea, Víctor Bisquert.

Pujar