10 d’agost de 2020 10/8/20

L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet obri la piscina municipal amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la COVID-19

L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet obri la piscina municipal amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la COVID-19 - (foto 1)
  • Les instal·lacions estaran disponibles per al bany durant els mesos de juliol i agost amb els mateixos preus d'altres anys

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet obri la piscina municipal amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la COVID-19 - (foto 2)
L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet obri la piscina municipal amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la COVID-19 - (foto 3)
L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet obri la piscina municipal amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la COVID-19 - (foto 4)

L'Ajuntament de Confrides / L'Abdet, després de molta faena de condicionament i  constatar la millora de la situació sanitària amb la finalitat de l'estat d'alarma, obrirà les portes de la seua piscina municipal demà dimecres dia 1 de juliol amb rigoroses mesures sanitàries en prevenció de la Covid-19.

L'Alcalde Rubén Picó ha supervisat tots els procediments d'adaptació, i afirma que “hem treballat molt en l'adaptació de la piscina municipal per a la seua reobertura. Tots els usuaris poden estar tranquils ja que la nostra piscina municipal  serà tot un referent, tant en mesures organitzatives com preventives”.

Les instal·lacions estaran disponibles per al bany durant els mesos de juliol i agost, i s'han adaptat a la normativa sanitària. A més s'han implementat altres mesures addicionals, és per això que en tot moment es controlarà l'aforament. Abans i després de l'accés a la piscina es prendrà la temperatura als usuaris amb un termòmetre làser i se'ls desinfectarà les mans i els peus. Una altra de les mesures establides ha sigut parcel·lar tota la superfície que ocupa la zona de gespa i terra de la piscina, redirigint la circulació en un únic sentit i deixant lliure una via per a accedir a les parcel·les i a la piscina, de manera que cada usuari o nucli familiar farà ús únicament de l'espai que tinga assignat. També s'ha limitat l'aforament fins a un màxim de 60 usuaris.

Ahir el laboratori LABOQUIM va realitzar les últimes analítiques prèvies a la reobertura, “totes les anàlisis han eixit bé. Hem desenvolupat una sèrie de mesures basades en la normativa que marca la Generalitat Valenciana i que estaran senyalitzades i visibles en tot el recinte per a poder gaudir d'aquest entorn de manera segura”. “S'ha retirat el mobiliari urbà, les condícies romandran tancats i les dutxes del recinte seran revisades de manera constant” afirma Rubén Picó.

La piscina municipal manté els preus d'altres anys: 1’5 euros d'entrada general (de 16 anys d'ara en avant), i 1,00 euro de 0 a 14 anys. L'horari d'obertura serà d'11.00 a 14.00 hores i de 15.00 a 20.00 hores, “amb aquesta pausa al migdia per a poder netejar i desinfectar a fons l'espai”, ha manifestat el primer edil. Els qui vulguen fer ús de la piscina també en horari de vesprada podran fer-ho, presentant l'entrada adquirida al matí.

Rubén Picó fa una crida també als usuaris de la piscina i apel·la a la prudència en l'ús d'aquest servei, “els usuaris de la piscina hauran d'atendre en tot moment les indicacions del personal responsable, els qui vetlaran per a es complisquen aquestes mesures, i respectar les pautes establides”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar