elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En Laguar i Benidorm disfrutaren de les semifinals dels JECV de Llargues

  • Diumenge passat es van disputar les semifinals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de Llargues en les localitats Alacantines.

Al carrer de Benidorm van obrir la jornada les categories de benjamins i alevins. En la categoria benjamí, en la primera semifinal s’enfrontaren les formacions d'Ondara i Agost, en aquesta partida l'equip d'Ondara va vèncer amb un marcador de 30 a 10, en l'altra semifinal, van jugar els equips de Sella-Relleu contra Beniarbeig-El Verger, en la qual va ser una partida molt igualada que es va acabar portant Sella-Relleu per 30 a 20.

En la categoria aleví, en la primera semifinal s’enfrontaren Orba contra Sella-Relleu, en el qual l'equip de Sella-Relleu guanya de forma molt contundent per un marcador de 0 a 30, en la segona semifinal d'aquesta categoria, la van protagonitzar els equips d'Ondara i Agost, en la qual va ser una partida emocionant que guanya l'equip de la Marina Alta per 30 a 10. L'última partida que es va jugar a Benidorm front a Sella-Relleu contra Orba referent a la categoria juvenil, aquesta partida va estar molt igualada i els joves pilotaris van mostrar un gran joc i coneixement de la modalitat, el resultat va ser un ajustat 30 a 20 per a Sella-Relleu.

Al carrer de Laguar, van jugar les categories d'infantil, cadet i l'altra semifinal de juvenils. En la categoria infantil, en una semifinal es van enfrontar les formacions de Benimagrell i Ondara, en la qual Ondara guanya de forma còmoda a Benimagrell amb un marcador de 10 a 30, en la segona semifinal, Beniarbeig-El Verger va vèncer de forma contundent a Orba per 30 a 0.

En la categoria cadet, la primera semifinal enfrontava a l'equip local de Laguar enfront de Sella-Relleu, Laguar que jugava davant el seu públic no va poder imposar-se a la formació de Sella-Relleu que suc a gran nivell deixant un marcador final de 10 a 30 per als visitants, en l'altra semifinal, Benidorm es mesurava davant Beniarbeig-El Verger, res va poder fer la formació de la Marina Baixa que va perdre de forma contundent contra l'equip de Beniarbeig-El Verger que va demostrar un nivell de joc molt alt. Finalment, en l'altra semifinal de la categoria juvenil l'equip de Laguar va donar una alegria al seu públic vencent per 30 a 15 a la formació de Xàbia, que lluita fins a l'últim punt.

D'aquesta forma, els equips que van guanyar en cada categoria es enfrontaran per alçar el títol d'aquesta competició dissabte que ve 22 de juny al carrer Sol i al carrer Sant Benet d'Ondara. L'any passat els campions d'aquesta modalitat van ser l'escola d'Ondara en les categories benjamí i cadet, l'escola de Beniarbeig-El Verger en aleví i infantil, i l'escola d'Orba en juvenils.

Pujar