elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Kris Krause, un jove del Poble Nou de Benitatxell, participarà en la mítica ‘Spartan Race’ de Grècia

Kris Krause, un jove del Poble Nou de Benitatxell, participarà en la mítica ‘Spartan Race’ de Grècia
  • Aquest cap de setmana, viatjarà fins a Esparta per a viure una de les proves físiques més dures del món que combina resistència, força, escalada i equilibri

Aquest cap de setmana, Kris Krause, un jove del Poble Nou de Benitatxell de 22 anys, té per davant un dels reptes esportius més durs de la seua vida. Es desplaçarà fins a Esparta (Grècia) per a participar en la ‘Spartan Race’, una carrera d'obstacles que combina resistència, força, escalada i equilibri.

De l'1 al 3 de novembre, la ciutat grega acollirà aquesta prova mundialment coneguda que forma part del Trifecta World Championship. Krause té per davant tres durs reptes que aniran pujant de nivell dia a dia. El divendres disputarà la carrera ‘sprint’, de 5 quilòmetres i 20 obstacles. El dissabte serà el torn de la ‘super’, de 13 km i 25 obstacles. I la prova final, la ‘beast’, de 21 km i 30 obstacles.

Aquest jove pobler, que va començar fa quatre anys a endinsar-se en el món ‘spartan’, ja té experiència. Ha participat, entre altres, en les de Barcelona, Andorra o la de l'estadi Wanda Metropolitano de Madrid. A més, treballa en la Piscina Municipal com a socorrista de SVS, on exercita constantment les seues qualitats físiques. L'any vinent vol enfrontar-se a les proves ‘ultres’, les més extremes, i sumar participacions i punts en les proves del campionat del món.

Pujar