elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Antonio Nieves, nou subdelegat de Govern a Alacant

Juan Antonio Nieves, nou subdelegat de Govern a Alacant

  La delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha presidit la presa de possessió del nou subdelegat del Govern a la província d'Alacant, Juan Antonio Nieves.

  En este acte, la delegada del Govern, ha posat en valor “la necessitat de treballar conjuntament entre administracions perquè, segons ha dit, “quan millor li ha anat a la Comunitat Valenciana ha sigut quan l'Administració Central i Autonòmica han actuat de manera coordinada i lleial”. Bernabé ha dit que “des del Govern d'Espanya es tendix la mà a la Generalitat per a treballar pel progrés i el desenvolupament de la Comunitat Valenciana!”. Bernabé ha recordat a més que en l'actualitat la província d'Alacant compta amb una inversió de 1.600M€ del Govern d'Espanya, “una inversió rècord i històrica”. A més, les transferències a compte per a la Comunitat Valenciana en 2024 aconseguixen els 1.000M€. “Estes transferències no són un xec en blanc per a la Generalitat que ha de respondre amb polítiques que corregisquen desigualtats”. En esta línia, Bernabé ha indicat que “li costa creure que, com a declaració d'intencions, una de les primeres mesures del Consell haja sigut retallar d'impostos i, d'altra banda, reclamar més ingressos al Govern d'Espanya”. “La Generalitat no pot demanar més recursos d'una banda i retallar per un altre”, ha dit.

  Bernabé també ha destacat “la professionalitat” de Nieves i el “gran coneixement” que posseïx del servici públic. A més, Bernabé ha agraït la labor desenvolupada per Carlos Sánchez Heras al capdavant de la Subdelegació d'Alacant que “va assumir el càrrec en uns moments important per a la nostra democràcia amb la celebració de les últimes Eleccions Generals”

  Per part, el nou subdelegat del Govern a Alacant ha posat en valor el paper de les subdelegacions, al mateix temps que ha indicat que es bolcarà “en el manteniment de les necessàries relaciones cooperació i coordinació de l'Administració General de l'Estat amb l'administració de la Generalitat, i per descomptat, amb les entitats locals i la societat civil”.

  Juan Antonio Nieves és graduat en Ciències Polítiques i Gestió Pública per la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx on va obtindre premi extraordinari a l'excel·lència acadèmica. En la UMH també va aconseguir el títol del màster oficial en Gestió de Recursos Humans, Treball i Organitzacions.

  És funcionari de carrera del cos superior tècnic d'administració general de l'Administració de la Generalitat A1-01, actualment amb destinació en la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, en la direcció territorial d'Alacant. A més, ha sigut cap d'Unitat en una de les oficines que integren la xarxa d'Espais Labora del Servici Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA).

  Pujar