elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Javier Ronda s'alça amb la medalla de plata en la II Copa d'Espanya d'Aigües Obertes

Javier Ronda s'alça amb la medalla de plata en la II Copa d'Espanya d'Aigües Obertes
  MÉS FOTOS
  Javier Ronda s'alça amb la medalla de plata en la II Copa d'Espanya d'Aigües Obertes - (foto 2)

  El nadador callosí Javier Ronda aconsegueix la medalla de plata en la II Copa d'Espanya d'Aigües Obertes, després de competir aquest diumenge a Fuengirola (Màlaga) en l'última prova puntuable de la Copa en la qual es van concentrar nadadors de diverses comunitats d'Espanya.

  En la ?Travesía a Nado Ciudad de Fuengirola? de 3.500 metres va entrar a meta quart de la seua categoria (juny 1) amb un temps de 45:07 minuts. Aquest últim resultat sumat a les altres quatre etapes en les quals havia competit l?ha col·locat finalment segon de la Copa d'Espanya.

  Per la seua banda, Paula Ronda va completar el recorregut de la ?Travesía a Nado Ciudad de Fuengirola? en 52:10 minuts, entrant la desena de les fémines. Una magnífica marca tenint en compte que era la primera etapa en la qual competia.

  Des de la regidoria d'Esports, l'edil, Estela Menaches, ha felicitat a tots dos nadadors pel seu esforç i tenacitat i per portar el nom de Callosa d'en Sarrià pel cap alt en aquesta disciplina esportiva amb recompenses com aquestes.

  Pujar