26 de maig de 2020 26/5/20

Les instal·lacions esportives del Poble Nou de Benitatxell reobrin el pròxim dilluns 25 de maig

Les instal·lacions esportives del Poble Nou de Benitatxell reobrin el pròxim dilluns 25 de maig - (foto 1)
  • De moment, reprenen l'activitat amb cita prèvia les pistes de tennis, pàdel, pilota, frontó i esquaix, i a partir de la fase 2 reobrirà també la piscina

MÉS FOTOS
Les instal·lacions esportives del Poble Nou de Benitatxell reobrin el pròxim dilluns 25 de maig - (foto 2)

El pròxim dilluns 25 de maig reobriran la majoria d'instal·lacions esportives del Poble Nou de Benitatxell. Este dimecres pel matí, l'alcalde, Miguel Ángel García, el regidor d'Esports, Toni Colomer, i el regidor d'Ecologia i Medi Ambient, Jorge Pascual, s'han reunit amb diversos tècnics municipals per a coordinar la represa de l'activitat i les noves mesures de seguretat i higiene que es seguiran per a extremar la precaució davant el Covid-19.

De moment, obriran les pistes de tennis, pàdel, pilota, frontó i esquaix amb un aforament màxim de dos persones i una sola en el cas de la pista d'esquaix, donat la seua reduïda grandària. Els horaris seran de dilluns a dissabte i, de moment, únicament a les vesprades de 16.00 a 22.00 hores. Els diumenges romandran tancades.

Com a norma, s'haurà de mantindre la distància de dos metres en tot moment, i es recomana usar mascareta i guants fins a entrar a les pistes, així com llavar-se i desinfectar les mans abans i després de la pràctica esportiva. Els vestuaris i dutxes romandran tancats.

Sistema de cita prèvia

Per a accedir a les instal·lacions s'implantarà un sistema online de cita prèvia obligatòria. Les pistes es reservaran per una hora i posteriorment es deixarà un espai de mitja hora per a la seua desinfecció. Així, la disponibilitat és la següent: de 16.00 a 17:00h, de 17.30 a 18:30h, de 19.00 a 20:00h i de 20.30 a 21:30h.

Reobertura de la piscina en la fase 2

Per la seua part, la piscina municipal reobrirà en la fase 2 de la desescalada, mentre que el camp de futbol, on es practica tant futbol com atletisme, romandrà tancat fins a nou avís. L'aforament màxim de la piscina serà de 6 persones per a cada torn (una per cada carril) més la persona encarregada de la vigilància.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar