21 de gener de 2021 21/1/21

Gutiérrez: “Cap euro que isca de la Diputació s'escaparà del control de Ciutadans”

Gutiérrez: “Cap euro que isca de la Diputació s'escaparà del control de Ciutadans” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Gutiérrez: “Cap euro que isca de la Diputació s'escaparà del control de Ciutadans” - (foto 2)
  Gutiérrez: “Cap euro que isca de la Diputació s'escaparà del control de Ciutadans” - (foto 3)

  “Cap euro que isca de la Diputació s'escaparà del control de Ciutadans”. Així ho ha assegurat durant el ple d'investidura de la Diputació d'Alacant el portaveu de Ciutadans (Cs) en aquesta institució, Javier Gutiérrez, qui s'ha compromés a “treballar perquè els recursos públics arriben fins a l'últim racó i per a aconseguir acords amb altres institucions que porten més riquesa”.

  El portaveu de Cs ha referit a l'acord rubricat amb PP com “el nostre full de ruta per a fer una política que pose en valor la creació de riquesa i ocupació”. Fruit d'aquest acord, ha destacat tres de les àrees que assumirà Cs: Infraestructures, Cultura i Transparència. “Des d'elles vigilarem que realment la prioritat siguen les necessitats dels ciutadans, i no les sigles polítiques, i perquè prevalen els criteris tècnics i l'interés general per damunt de qualsevol altre en el repartiment de recursos”.

  S'ha compromés a més “a defensar una política transparent en la qual no tinga cabuda quiosquets i col.locats a dit. Al contrari, treballarem per a optimitzar els recursos públics i professionalitzar aquesta institució pel bé de tots els alacantins”.

  Gutiérrez s'ha mostrat partidari “de retornar la confiança en els gestors de les administracions públiques”. Per a això, “iniciem una nova etapa en la Diputació. És l'hora d'acostar les institucions, de millorar l'atenció i els serveis i de prendre decisions assenyades”, ha subratllat.

  El portaveu de Cs ha tendit la mà a totes les formacions en el primer ple d'obertura de la legislatura. “Des de Ciutadans estarem disposats a arribar a enteniments per a aconseguir un progrés real i palpable amb la posada en marxa de bones idees, independentment de qui les propose. Això és el que oferirem,una nova manera de fer les coses”.

  Pujar