elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fiscalia demana cinc anys de presó per abusos continuats a una menor a Alacant

La Fiscalia demana cinc anys de presó per abusos continuats a una menor a Alacant
  • La víctima de nou anys va relatar a la seua mare els fets i immediatament va posar una denúncia

Arranca en la secció 7a d'Elx el judici contra un home acusat d'abusar sexualment d'una menor de nou anys amb la qual residia a temporades en un municipi de la província d'Alacant, per al qual la Fiscalia sol·licita provisionalment una pena de presó de cinc anys i dos mesos per un delicte continuat d'abús sexual a menor.
Els fets van succeir entre els mesos de maig de 2018 a març de 2019 quan a la víctima, els pares de la qual estaven divorciats i tenien fixat un règim de custòdia compartida, li tocava estar amb el seu pare i passava gran part del dia a la casa d'una tia paterna, en la qual també es trobava el processament. Segons sosté l'acusació pública, l'home aprofitava els moments en els quals es trobava tot sol amb la menor per a sotmetre-la a tocaments en les seues parts íntimes, després dels quals li deia a la xiqueta que no li ho havia de comptar a ningú.

Després de patir uns mesos aquesta situació, la víctima va relatar els fets a la seua mare, que els va denunciar immediatament.

Pujar