elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El “I Festival de Cine y Cortos” se celebrarà al juny en L'Abdet

El “I Festival de Cine y Cortos” se celebrarà al juny en L'Abdet
  • El festival, de caràcter nacional, comptarà amb una secció de Cinema i una secció de Curts

L'Abdet serà la Seu de l'I Festival de Cinemes i Curts que se celebrarà a l'aire lliure el 18 i 19 de juny de 2021 en format presencial sota les més estrictes mesures de seguretat. Aquest festival serà organitzat per l'Ajuntament de Confrides / L'Abdet, un ambiciós projecte del consistori per a potenciar el turisme d'interior a la província d'Alacant.

El festival, de caràcter nacional, comptarà amb una secció de Cinema i una secció de Curts. En la secció de Cinema es projectaran durant el cap de setmana pel·lícules de primer nivell. D'un altre costat, la secció de Curts comptarà amb un prestigiós jurat que atorgarà premis en metàl·lic als guardonats. Les bases per a participar en la secció de Curts es podran consultar en la web de l'ajuntament « www.confrides.es » a partir del 31 de març.

L'Alcalde, Rubén Picó, ha descrit el festival com "una oferta turística immillorable. L'I Festival de Cinema i Curts oferirà als assistents la possibilitat de gaudir a l'aire lliure del cinema i la gastronomia d'una forma exclusiva durant aqueix cap de setmana, envoltats de naturalesa a la muntanya alacantina".

Pujar