Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell

Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 2)
    Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 3)
    Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 4)
    Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 5)
    Espectacular Volta a Peu al Poble Nou de Benitatxell - (foto 6)

La Volta a Peu del Poble Nou de Benitatxell, la més dura del Circuit de la Marina Alta, no espanta, motiva. En la seua IV edició va batre el rècord de participació. Van acabar la carrera 911 atletes. Es va proclamar guanyador absolut Jose Manuel García Barragán, del Llebeig Xàbia, qui va arribar a la meta en el minut 32’09. En la categoria femenina es va imposar Cristina Roselló, del Publidom, qui va creuar la meta en el minut 37’20. La victòria va ser celebrada també pel club Multiesports Benitatxell que va quedar tercer en la prova amb una puntuació de 13434 punts. A més, l'atleta local Omar Gómez Ferro va quedar segon en Veterans E,

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell va felicitar en les xarxes socials a la Policia Local, els voluntaris de Protecció Civil i el Club Multiesport Benitatxell per la perfecta organització de la Volta a Peu que en aquesta quarta edició ha superat les expectatives de participació. El públic es va tirar al carrer per a animar als corredors en una dura prova de referència que ja ha sigut batejada com el "tourmalet" de la comarca.

Els xiquets i xiquetes van ser també protagonistes d'aquesta edició. Van arrossegar a un gran nombre de familiars que es van congregar per a animar als seus xicotets i gaudir d'aquest espectacle esportiu. Els xicotets atletes van competir amb il·lusió. Van arribar, extenuats, a la meta. Els seus rostres reflectien el somni d'aconseguir el podium. Els aplaudiments van ser molt més calorosos per als ressagats. El més important, com sempre, va ser participar. Destacables són els triomfs dels xicotets i xicotetes atletes del Club Multiesport Benitatxell com Edurne Catalá Diza, la primera en pre-benjamí femení, i de Yaiza Juan, qui va quedar segona en infantil femení.

El Poble Nou de Benitatxell va tornar a apostar per un circuit espectacular entre vinyes de 9,2 quilòmetres. Els primers 1200 metres van transcórrer pels carrers del bell centre històric on també estava la meta. Afortunadament no va caldre lamentar cap incident. La prova va desplegar un potent operatiu sanitari que va garantir que els atletes estigueren “cardioprotegits” amb 2 ambulàncies del Samu i equips de desfibril·ladors de la Policia Local, Protecció Civil i SVS.