24 de novembre de 2020 24/11/20

El Diputació d'Alacant recupera les partides suspeses

El Diputació d'Alacant recupera les partides suspeses - (foto 1)

  El trofeu Diputació d’Alacant, que enmarca les lligues de llargues i de palma tindrà este cap de setmana la jornada per a la disputa de les partides suspeses.

  De moment, s’aprofitarà este cap de setmana, en totes les categories de llargues i també en la de primera de palma (els grups que ténen 7 ó 8 equips), per a disputar les partides que han estat suspeses en el seu dia per les condicions climatològiques principalment. Les categories de segona i tercera de palma tindran jornada de descans este cap de setmana.

  Estes partides no canviaran substancialment la classificació en la primera de llargues, ja que, el líder Parcent, compta amb dues partides menys jugades, i els seus inmediats perseguidors ja han jugat totes les partides. Per tant, la única circumstància que es pot donar és que els de la Marina Alta augmenten el seu avantatge.

  En la segona de llargues sí que pot haver canvis importants, ja que els dos primers classificats empaten a 15 punts i amb diferent nombre de partides disputades. La Vila Joiosa té 6 partides jugades i Parcent té 7. A més, Benimagrell que té 13 punts té 5 partides i Orba amb 11 punts i 4 partides, són equips que de guanyar les partides suspeses apuntarien al més alt. Al grup de València. inclós en esta mateixa categoria, la formació de València-Més Pilota va destacant-se tot i que en este grup soles s’han disputat dues jornades.

  Pel que fa a la tercera categoria de llargues, podria haver canvi en el liderat depenen dels resultats que es donen en les dues partides suspeses. A hores d’ara el líder és l’equip d’Agost, però Murla, d’aconseguir la victòria en la seua partida pendent, aconseguiria assolir la primera posició.

  En primera de palma es dona la situació de que justament hi ha suspesa una jornada sencera, per tant, tots els equips ténen una partida menys disputada, es dir, tots depenen de sí mateixos per almenys, mantindre la seua actual posició. De moment, el líder és Relleu amb 21 punts.

  La setmana vinent ja es rependrà l’activitat habitual amb la disputa de la jornada desena en estes categories.

  Pujar