30 de setembre de 2020 30/9/20

Demòcrates Valencians organitza la seua I Escola de Formació Política

Demòcrates Valencians organitza la seua I Escola de Formació Política - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Demòcrates Valencians organitza la seua I Escola de Formació Política - (foto 2)
  Demòcrates Valencians organitza la seua I Escola de Formació Política - (foto 3)

  El partit valencianista Demòcrates Valencians ha organitzat, de cara al cap de setmana vinent, la seua primera Escola de Formació Política. L'acte, que servirà per a seguir treballant les bases d'este nou projecte polític se celebrarà al Poble Nou de Benitatxell, en el cor de la Marina Alta, una zona on el partit treballa intensament de la mà de diversos col·lectius locals.

  Segons el comunicat emès pel propi partit la jornada s'organitzarà al voltant de tres grans blocs. El primer d'ells tindrà a vore amb la comunicació política i les xarxes socials, un aspecte que la formació política considera clau a l'hora d'abordar la comunicació amb la ciutadania. A continuació tindrà lloc una exposició sobre l'ideari, les demandes i els pilars bàsics de Demòcrates Valencians. Finalment se celebrarà una taula de debat entre regidors i exregidors de diferents municipis que col·laboren de manera activa amb Demòcrates Valencians.

  La citada taula comptarà amb la participació de l'alcalde d'El Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, Jordi Martínez, regidor a Teulada, Maria Dolors Miralles, portaveu del Partit de Vinaròs Independent, Carmelo Ortolà, ex alcalde de Pego i Maria Antònia Avargues, exregidora de Calp Independents. Així mateix, acudiran afiliats i simpatitzants de comarques de tota la Comunitat Valenciana.

  Esta jornada de formació suposa la continuació de la II Universitat Demòcrata d'Estiu que el partit va dur a terme a Vila-real. Segons destaca Sandre Llopis, Secretari d'Organització del partit, "Demòcrates entén la necessitat de formar al seu equip des de la base per a oferir un projecte seriós a la ciutadania valenciana". "A diferència d'altres partits, Demòcrates no vol créixer d'una forma desordenada sinó amb una base forta i seriosa capaç de respondre als reptes als quals ens enfrontem els valencians", matisa Llopis.

   

  Pujar