6 d’agost de 2020 6/8/20

Les dades del COVID-19 a Alacant: 6 altes i zero nous contagis

Les dades del COVID-19 a Alacant: 6 altes i zero nous contagis - (foto 1)
  • La província estrena la nova normalitat sense casos ni morts

La nova normalitat arriba a la província d'Alacant amb bones notícies. Durant les últimes 24 hores no s'han produït ni nous contagis ni morts relacionats amb la pandèmia del coronavirus. A més, altres sis persones han rebut l'alta.

Així es desprén d'us dades facilitades per la conselleria de Sanitat aquest dilluns, des d'on destaquen el bon ritme al qual avancen les altes hospitalàries a pacients havent-se produït 23 des de l'última actualització del diumenge.

Quant a les dades provincials, com diem, Alacant no suma nous positius ni nous morts, perquè no s'ha produït cap en tota la Comunitat Valenciana per segon dia consecutiu. La xifra de contagis es queda per tant en les 3.955 persones.

En el que a la situació als hospitals es refereix, cinc persones es troben en les Unitats de Vigilància intensiva de tota la província i segueixen ingressats en planta un total de 29 pacients. Unes dades únicament superades per la província de València.

Referent a les residències de majors, la xifra de centres amb positius entre els seus interns o treballadors ha disminuït a 4, encara que continuen sota vigilància activa de Sanitat altres 3 centres provincials.

Finalment, destacar que el nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 420.274 de les quals 301.565 han sigut a través de PCR i 118.709 a través de test ràpid. Així com que, dels 11.486 casos detectats en tota la Comunitat, només queden actius el 11,4%.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar