25 de setembre de 2020 25/9/20

Compromís reivindica la rehabilitació i posada en valor de les Torres de l'Horta

Compromís reivindica la rehabilitació i posada en valor de les Torres de l'Horta - (foto 1)

    Les candidatures de Compromís de la comarca de l'Alacantí s'han reunit hui per a reivindicar la preservació i posada en valor de l'entorn de les Torres de l'Horta, un paisatge únic en tota Europa tant a nivell patrimonial cultural i ambiental.

    “Hem de buscar fons europeus que ajuden la rehabilitació de les torres, posar en valor els camins de la comarca i fer d'aquest entorn una fita turística de mobilitat sostenible i ambiental, perquè tots els alacantins i alacantines puguem gaudir d'aquest enclavament”, ha afirmat Natxo Bellido, candidat a l'Alcaldia d'Alacant.

    Des de Compromís han destacat la importància d'aquestes torres que podrien convertir-se en un motor essencial per a cohesionar, mitjançant un correcte pla de mobilitat el territori comarcal i posar en valor un paisatge cultural idíl·lic i propi de la província d'Alacant, capaç d'afavorir i diversificar el turisme.

    Bellido ha remarcat que “no podem deixar en l'oblit aquestes torres, un patrimoni inestimable des del punt de vista cultural per la natural reivindicació de l'horta d'Alacant, ni tampoc poden ser pastura de processos urbanístics”.

    Pujar