25 de novembre de 2020 25/11/20

César Sánchez visita la ‘Fira de Tots Sants’ de Cocentaina

César Sánchez visita la ‘Fira de Tots Sants’ de Cocentaina - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  César Sánchez visita la ‘Fira de Tots Sants’ de Cocentaina - (foto 2)
  César Sánchez visita la ‘Fira de Tots Sants’ de Cocentaina - (foto 3)

  El president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, ha visitat aquest matí la 'Fira de Tots Sants' de Cocentaina, un esdeveniment únic en el món declarat d'Interès Turístic Nacional. Sánchez, qui ha estat acompanyat per l'alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, així com per altres regidors i diputats de la comarca, ha tingut l'oportunitat de recórrer els diferents expositors que es donen cita en aquesta fira en la qual el Patronat Costa Blanca participa amb un stand propi des del qual difon l'oferta turística del municipi.

  El president ha destacat el compromís del Govern Provincial amb aquest tipus d'iniciatives, 'que permeten mantenir vives nostres costums i tradicions i que, a més, dinamitzen l'economia del nostre territori a través de l'impacte turístic que generen. No hem d'oblidar que la 'Fira de Tots Sants' rep cada any la visita de milers de persones, no solament de la nostra província sinó també de la resta d'Espanya '. Sánchez ha animat a tots els alacantins a aprofitar la jornada festiva de demà dimarts per a visitar aquesta fira, considerada una de les més antigues del país.

  Així mateix, durant la jornada, el màxim dirigent del Govern Provincial ha signat en el Llibre d'Honor del municipi i s'ha interessat per conèixer de primera mà les necessitats de la localitat. En aquest sentit, el president ha recordat que 'des de la Diputació d'Alacant treballem per a atendre a tots els nostres municipis, especialment als de menor població, i millorar la qualitat de vida de tots els seus veïns ' i ha afegit que 'al llarg de tot enguany la institució provincial ha aprovat inversions que ronden els nou milions d'euros -tres milions més que en 2015- per a la comarca de L'Alcioà-El Comtat destinats a l'execució d'un total de 74 actuacions '.

  Pujar