elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de Cultura presenta aquesta vesprada el llibre ‘Herència Mediterrània’

La Casa de Cultura presenta aquesta vesprada el llibre ‘Herència Mediterrània’
  MÉS FOTOS
  La Casa de Cultura presenta aquesta vesprada el llibre ‘Herència Mediterrània’ - (foto 2)

  Aquesta vesprada, a partir de les 19.30 hores, el saló d'actes de la Casa de Cultura acull la presentació del llibre d'Ana Zaragoza Martí i Juan V. Martín Devesa, 'Herència Mediterrània.

  Es tracta d'un llibre en el qual els dos autors alteans s'han unit per a realitzar un estudi sobre l'origen i l'evolució de l'alimentació mediterrània. Una de les gastronomies més completes i equilibrades en valors nutricionals i amb una arrelada tradició, que en els últims temps corre el perill de desaparèixer com a conseqüència de l'estil de vida modern.

  Ana Zaragoza Martí és diplomada i graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat d'Alacant. Doctora en nutrició i ciències de la salut, especialitzada en nutrició clínica i dietoteràpia amb especial interès per la prevenció i promoció de la salut.

  Juan V. Martín Devesa és llicenciat en Història per la Universitat de Granada. Especialitzat en història econòmica i agrària de l'edat moderna, amb especial interès pel desenvolupament dels sistemes de regadiu del Regne de València. Entre les seues publicacions destaca un estudi per la història del cicle hídric de Callosa, 'Llaurar terra nova: Història del regadiu a Callosa d'en Sarrià'.

  Pujar