20 de setembre de 2020 20/9/20

Benitatxell organitza unes jornades per a la integració del resident estranger

Benitatxell organitza unes jornades per a la integració del resident estranger - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Benitatxell organitza unes jornades per a la integració del resident estranger - (foto 2)

  El Poble Nou de Benitatxell ha organitzat les “Jornades per al foment de la integració de la ciutadania extranjera”. Les jornades, subvencionades amb 1669 euros de Diputació Provincial d’ Alacant, van començar el dimarts i acaben aquesta vesprada. S'han celebrat de 16:00 a 19:00 en la Biblioteca Municipal. El seu objectiu és el d'apropar a la comunitat de residents estrangers l'oportunitat de conéixer tots els seus drets i recursos disponibles per a viure amb una major qualitat de vida. En les jornades es comprenen temàtiques com el coneixement de l'administració local, la participació en la vida social del municipi, la implicació en el cultural i festiu, l'intercanvi d'experiències socials entre diferents nacionalitats, o la participació ciutadana a l'abast de la ciutadania estrangera.

  “Quan residixes en un país estranger, estar al corrent dels recursos disponibles pot ser una tasca difícil si no comptes amb el suport. Amb aquestes jornades volem que el ciutadà conega l'administració local i les possibilitats que pot oferir-li. Desitgem que els residents estrangers s'impliquen en la vida sota vida social, cultural i festiva del municipi” ha apuntat el regidor de Residents, Dirk Rheindorf.

  Crea360 és l'empresa encarregada de l'organització de les Jornades. És una consultora alacantina especialitzada en el Desenrotllament Local en tots els seus vessants: inclusió social, foment de l'ocupació, promoció econòmica, etc

    

  Pujar