16 de novembre de 2019 16/11/19

Arranquen les classes d’Aquagym al Poble Nou de Benitatxell amb gran èxit de participació

Arranquen les classes d’Aquagym al Poble Nou de Benitatxell amb gran èxit de participació - (foto 1)
  • Ja són 16 les persones inscrites a les classes que se celebraren tots els dimarts i dijous a les 11:00h en la Piscina Municipal

MÉS FOTOS
Arranquen les classes d’Aquagym al Poble Nou de Benitatxell amb gran èxit de participació - (foto 2)

Aquest dijous han arrancat les classes d’Aquagym i la primera sessió ha sigut tot un èxit. Ja són 16 les inscrites que aquest matí s'han divertit amb el ritme sota l'aigua. Les sessions, que se celebraran tots els dimarts i dijous a les 11:00h en la Piscina Municipal, tindran continuïtat fins al 15 de juny.

L’Aquagym, conegut també com a fitness aquàtic o gimnàstica aquàtica, és una variant de l'aeròbic i es duu a terme en un mitjà aquàtic, generalment una piscina. Els seus beneficis són innombrables. Crema calories, redueix la pressió arterial i la cel·lulitis, et posa en forma i és molt divertit. A més, en disminuir el pes de la persona entre un 80% i un 90% dins de l'aigua el cos no es ressent i el risc de patir algun tipus de lesió disminueix considerablement.

Es tracta d'una activitat física perfecta per a persones amb problemes traumatològics, articulars o musculars o persones en procés de rehabilitació a causa del reduït impacte articular. És un esport molt indicat per a persones de la tercera edat, dones embarassades, persones amb sobrepés o que no tenen molta forma física.

Des de la Regidoria del Major, que dirigeix Isa Garrido, animen als veïns i les veïnes del municipi a apuntar-se, així com a la gent de les localitats pròximes. “La gent ha eixit súper contenta d'aquesta primera classe i no podem estar més satisfets, perquè aquest esport no solament és divertit, sinó que és molt beneficiós, especialment per a la gent gran, a la qual li ve molt bé exercitar el seu cos”.

ocultar
Arranquen les classes d’Aquagym al Poble Nou de Benitatxell amb gran èxit de participació
Pujar