26 de novembre de 2020 26/11/20

Mor als 34 anys de coronavirus el sotscap de Protecció Civil de Benitatxell

Mor als 34 anys de coronavirus el sotscap de Protecció Civil de Benitatxell - (foto 1)
  • Decretats tres dies de dol oficial per la defunció de José Antonio, un veí molt volgut en aquesta localitat alacantina

El Poble Nou de Benitatxell es tiny de dol per la mort del sub cap de Protecció Civil, José Antonio Ivars. Des de hui diumenge 5 d'abril i fins al dimarts 7, l'ajuntament de la localitat ha declarat via decret tres dies de dol oficial.

Aquest matí s'ha celebrat l'acte funerari en el qual els seus companys de Protecció Civil, així com el cap de la Policia Local, diversos agents, l'alcalde i la regidora de Seguretat Ciutadana han acompanyat als seus familiars i afins, prenent les mesures de seguretat que recomanen les autoritats en tot moment.

José Antonio era un veí molt volgut al Poble Nou de Benitatxell. Des de feia alguns anys formava part de l'agrupació local de Protecció Civil, on com a servidor públic va estar sempre vetlant, amb dedicació i professionalitat, per la seguretat dels seus conciutadans. La seua mort ha causat una gran consternació en la localitat. Des del consistori han transmés les seues condolences a familiars i amics, així com el suport per a tot allò que necessiten.

Des d'aquest diumenge, les banderes onejaran a mitja asta i aquesta vesprada els agents de la Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil no realitzaran la seua habitual ronda de les 20.00 hores en senyal de dol.

Pujar