19 de setembre de 2020 19/9/20

Alacant suma 20 contagis en un sol cap de setmana

Alacant suma 20 contagis en un sol cap de setmana - (foto 1)
  • Al mateix temps que 23 persones han rebut l'alta

La província d'Alacant comença una nova setmana en la seua lluita contra el coronavirus amb 20 nous contagis, 23 altes i zero morts. Ho fa el dia en què la Comunitat acumula sis dies consecutius sense que es notifiquen defuncions a causa del virus.

Així es desprén de les dades facilitades per la conselleria de Sanitat segons els quals en aquests moments queden actius 282 casos, la qual cosa suposa un 1,5% del total de positius

Referent als nous contagis produïts aquests últims dies – cal recordar que no s'ha notificat res en tot el cap de setmana – la província suma 20 nous casos elevant la xifra total als 3.988 des de l'inici de la pandèmia.

Per part seua, el nombre de persones que han mort a causa del COVID-19 es manté en 512 mentre que el nombre de persones curades des de l'inici de la pandèmia és ja de 5.690 pacients.

A més, la situació als hospitals continua millorant a poc a poc. En aquests moments hi ha 20 persones ingressades – 3 menys respecte a l'última actualització – de les quals dues es troben en estat greu en l'UCI.

Finalment, la situació en les residències continua havent-hi positius en 1 residència de la província la qual a més es troba sota vigilància activa de Sanitat.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar