7 d’agost de 2020 7/8/20

Alacant salva un nou dia sense morts ni nous contagis

Alacant salva un nou dia sense morts ni nous contagis - (foto 1)
  • Així evoluciona la pandèmia del coronavirus a la província

La província d'Alacant arriba al penúltim dia del mes de juny a bones notícies: zero nous contagis i zero morts en les últimes vint-i-quatre hores. En aquests moments, les xifres de contagis s'han congelat i queden 3.963 des de l'inici de la pandèmia.

Així es desprén de les dades facilitades aquest dilluns per la conselleria de Sanitat, segons els quals en aquests moments queden actius 2099 casos el que suposa un 11,4% del total de positius des de l'inici de la pandèmia.

En el que a la situació dels hospitals de la província es refereix, en les últimes hores han rebut l'alta 9 persones elevant la xifra total de persones que han superat la malaltia a 5.032 en total. Per part seua, romanen ingressades 24 persones, 4 d'elles en estat greu en l'UCI.

Referent als nous casos, des d'ahir com diem no es s'ha detectat cap quedant la xifra total de contagis des de l'inici de la pandèmia en 3.963 positius.

Finalment, en el que a la situació en les residències de majors es refereix es manté sense canvis amb una residència amb positius i un altre centre sota vigilància activa.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar